Διαλογισμοί

Ο διαλογισμός είναι μια μέθοδος για την ανάπτυξη ευεργετικών καταστάσεων του νου. Αυτό επιτυγχάνεται με την επαναλαμβανόμενη παραγωγή συγκεκριμένων καταστάσεων του νου, μέχρι αυτές γίνουν συνήθεια.

Ο στόχος του διαλογισμού δεν είναι απλά να νιώσουμε ηρεμία, να γίνουμε πιο συγκεντρωμένοι και στοργικοί όσο βρισκόμαστε στη θαλπωρή του σπιτιού μας, αλλά στην πραγματικότητα ο στόχος είναι να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας.


Παρακάτω μπορείς θα βρεις μια λίστα με τους διαλογισμούς που, μεταξύ άλλων, πραγματοποιούνται στο χώρο.Οι διαλογισμοί μπορούν να γίνουν σε ομάδα ή σε προσωπική συνεδρία, μετά από ραντεβού.

διαλογίζομαι με το φως.jpg

Σειρά: Διαλογίζομαι με το Φως

Μια σειρά διαλογισμών με τη δόνηση του Λευκού, Ροζ, Μπλε και Χρυσού Φωτός.

Οι εισαγωγικοί πλην υπέροχοι και απολαυστικοί αυτοί διαλογισμοί, καθαρίζουν το σώμα ενεργειακά, μας εισάγουν στο Φως της Αγάπης, στη Γαλήνη και μας βοηθούν να προστατεύσουμε το ενεργειακό μας πεδίο.

Πηγή: Κάλλη Σκαρλάτου

chakra body.jpg

Σειρά: Διαλογισμός για τα Τσάκρα

Διαλογισμός με αναπνοή, οραματισμό και θετικές δηλώσεις! Όλα για τα Ενεργειακά μας Κέντρα.

Μια σειρά με συνδυαστικές διαλογιστικές τεχνικές που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη θεραπευτική προσέγγιση σε κάθε τσάκρα.
Βοηθούν στο άνοιγμα των τσάκρα και στην ισορροπία όλου του οργανισμού.

προστασία καρδιάς.jpg

Κρυσταλλικός Διαλογισμός - Προστασία Καρδιάς

Με τη βοήθεια του Ροζ Χαλαζία και της γλυκιάς ενέργειας της Αγάπης θα μάθουμε να προστατεύουμε και να θωρακίζουμε την καρδιά μας.

Κι αφού διώξουμε το φόβο και νιώσουμε απόλυτα προστατευμένοι θα ανοίξουμε την καρδιά μας, με σιγουριά και θα μοιράσουμε το Ροζ Φως της Αγάπης σε όλη την ανθρωπότητα!

Μαριάννα Μάρκου

ευγνομωσύνη.jpg

Ευγνωμοσύνη

Η ευγνωμοσύνη, ο σεβασμός και η ταπεινότητα είναι ένα βασικό κομμάτι της Πνευματικής και Θεραπευτικής μας πρακτικής.

Στο διαλογισμό αυτό δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο, θετικό και βαθύ τρόπο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Δίνουμε την ευκαιρία στο υποσυνείδητό μας να βιώσει και να αισθανθεί έννοιες που πολλές φορές παραβλέπουμε στην καθημερινότητά μας.

Μαριάννα Μάρκου

Detox

Διαλογισμός Ενεργειακής & Πνευματικής Αποτοξίνωσης

Ένας θεραπευτικός διαλογισμός για Ενεργειακή & Πνευματική αποτοξίνωση από βλαβερές ουσίες και συνήθειες και συσσωρευμένες τοξίνες κάθε είδους.
Με τη χρήση διάφορων τεχνικών διαλογισμού, όπως αναπνοές, θετικές δηλώσεις, επαναπρογραμματισμό σε κυτταρικό επίπεδο και οραματισμό, αποτοξινώνουμε το σώμα Νοητικά, Συναισθηματικά αλλά και Πνευματικά. Φέρνουμε το σώμα και τις λειτουργίες του σε ισορροπία και το προγραμματίζουμε ώστε να λειτουργεί με ωφέλιμο τρόπο.
Ο διαλογισμός αυτός δίνεται για συνέχιση της εργασίας και στο σπίτι.

Πηγή: Το μεγάλο βιβλίο του Διαλογισμού - GEOM!* Γιώργος Μυλωνάς